logo + payoff per nov2018
Nieuws

Duurzame groei is werken aan waarde die blijft

Duurzaam groeien is niets anders dan werken aan iets dat houdbaar is. Iets dat beklijft voor de toekomst. Bij Lesscher pakken wij die rol in alles wat we doen. Want half werk is geen werk, niet alleen bij de toepassing van duurzame techniek, maar ook in de #groei van mensen. Met duurzame groei bedoelen wij groei die je leven lang bij je blijft. Zodat jij op jouw beurt anderen helpt te groeien of klanten blijvende oplossingen biedt voor hun woon- of werkomgeving. 

Die duurzame aanpak zit ook onze moderne gebouwen in Saasveld en Hengevelde: die scoren volgens onafhankelijk onderzoek allemaal A+++++  wegens de isolatie, effectieve warmtepompen, warmteterugwinning, Ledverlichting en het forse oppervlak aan zonnepanelen.  Terwijl wij klanten helpen energiezuinig te groeien, zorgen wij dat onze eigen CO2 -voetafdruk zo klein mogelijk blijft! 

Zorgen voor een goede toekomst doe je bij ons samen. Zo kondigden wij tijdens het Nieuwjaarsontbijt ’23 met trots aan dat maar liefst 132 deelnemers gingen starten met verdiepende cursussen op 17 vakgebieden en dat er maar liefst 27 collega’s meerjarige studies volgden. Hoe staat dit er nu in juni voor?

  • 20 monteurs hebben het Co certificaat behaald  
  • 60 personen hebben cursus Xigna gevolgd 
  • 25 monteurs hebben de Remeha-cursus warmtepomp inbedrijfstellen en aansluiten gevolgd
  • 3 collega’s hebben het certificaat voor F-gassen behaald 
  • 15 monteurs volgen ROC-opleidingen Niveau 2 t/m Niveau 4 in Elektra en W- installaties 
  • 3 collega’s volgen opleidingen MIT W, tekenaar ontwerper E en tekenaar /ontwerper W 
  • 2 collega’s zitten op het Saxion en volgen de opleiding Middle Management A en B 

Naast het bijblijven in de techniek verbreden we ons ook. Inmiddels weten Ramon Westerberg en Rick Onstein alles over moderne automatische brandmeldsystemen en- apparatuur en de toepassing daarvan.  

En ja, succes vier je ook samen, zoals tijdens het laatste uitje naar Vlieland. Met de blik op de toekomst zijn wij ervan overtuigd dat we een kennis gedreven bedrijf moeten zijn in plaats van capaciteit gericht bedrijf. Kennis en ervaring blijven wij dan ook altijd ontwikkelen.  

Ben jij op zoek naar duurzame groei? Dan ben je van harte welkom bij Lesscher! Kijk voor mooi werk bij een toekomstbestendig bedrijf in de installatietechniek tussen onze vacatures.  of bel even met Richard Lindeman: 074 – 349 43 29.