WARMTE

Wij zorgen ervoor dat u altijd de gewenste temperatuur en optimale luchtbehandeling in uw woning, kantoorpand of fabriekshal heeft. Door dit te automatiseren of op afstand te regelen ervaart u direct het gemak en comfort. Een te warm of te koud gebouw en onnodig energieverbruik is verleden tijd.

Warmte

Op het gebied van verwarmingssystemen hebben we verschillende opties; zuinige cv-ketels en warmtepompen waarmee ook gekoeld kan worden. Onze erkende installateurs kunnen de systemen voor u per ruimte afstemmen op de gewenste temperatuur.

Koeling

Dankzij onze koelsystemen blijft uw woning of kantoor zelfs tijdens de meest tropische zomerdagen een aangename koele plek. We kijken naar een klantgerichte oplossing, van een vrijstaande airco tot volledig geïntegreerde koel-vriesinstallaties.

Luchtbehandeling

Een hoogwaardige behandeling van de binnenlucht beïnvloedt de kwaliteit van leven en prestaties op de werkvloer. Wij regelen voor u de juiste toe- en afvoer, ventilatie, temperatuur en bevochtiging van lucht voor een gezond woon- en werkklimaat.

Gebouwbeheerssysteem (GBS)

Met een gebouwbeheersysteem creëert u een Smart Building. De verschillende systemen in het gebouw zijn haarscherp op elkaar afgestemd, zodat u er geen enkel omkijken meer naar heeft. 

Meer informatie over onze klimaat diensten?

Benieuwd naar welke luchtbehandelingssysteem voor u optimaal is of wilt u aan de slag met besparende binnenklimaatoplossingen? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.