Sanitair

Onze specialisten zijn uw totaalinstallateurs en leveren de volledige service op het gebied van al uw sanitaire installaties. Op basis van uw wensen en behoeften maken wij een op maat gemaakt plan en verzorgen wij de deskundige installatie.

Waterleidinginstallatie

Voor alle soorten waterleidinginstallaties ontwikkelen wij een passend plan. Van circulatieleidingen, pompen of drukverhogers tot waterontharders en brandslangen. Dankzij onze vakkennis over wettelijke eisen en voorschriften, nemen wij hierbij ook al uw zorgen over mogelijke gevaren uit handen.

Waterafvoersystemen

Diverse rioleringswerkzaamheden voeren wij van begin tot eind uit. Wij leggen de leidingen aan naar het riool voor een optimale waterafvoer. Rioleringswerkzaamheden omvatten vuilwaterafvoer (waaronder riolering en vetvangputten), hemelwaterafvoer (waaronder grijs waterinstallaties en volvulsystemen). Ook verzorgen wij duurzame grijswater (hemelwater) hergebruik systemen voor het spoelen van toiletten, wasmachine aansluiting en buitenkraan t.b.v. tuin besproeiing.

Sanitair

Wij bieden het totaalpakket voor de inrichting en installatie van uw keuken, toiletten en doucheruimte(s). We gaan graag met u om tafel om uw plannen en ideeën te bespreken. Aan de hand daarvan maken we een ontwerp, dat onze experts vervolgens tot uitvoering brengen.

Zinkwerken

Zinkwerk is altijd maatwerk. Onze vakbekwame medewerkers beschikken over de benodigde kennis en ervaring voor het inmeten en monteren van het zeer sterke, waterdichte en duurzame materiaal.

Meer informatie over onze sanitaire diensten?

Heeft u hulp nodig bij de deskundige installatie en montage van uw sanitair, neem dan gerust contact op. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of een persoonlijke kennismaking plannen.