Over Lesscher Installatietechniek

Familiebedrijf 
Lesscher Installatietechniek is een echt familiebedrijf, al meer dan 50 jaar. Onze ruim honderd medewerkers werken vanuit de twee locaties, in Saasveld en Hengevelde, nauw met elkaar samen aan de meest uiteenlopende projecten.

Totaalinstallateur
We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot totaalinstallateur van elektro, sanitair, warmte, telecom en infra. Dankzij deze fullservice bieden we alle soorten installatietechnische oplossingen voor de utiliteits- en woningbouw. Samen met de klant kijken we naar de wensen en mogelijkheden, waarna wij aan de slag gaan. Wij verzorgen het totaalpakket: van ontwerp, installatie en uitvoer tot onderhoud, beheer, keuringen en 24/7 storingsdienst.

Duurzame oplossingen
Voor alle technische vragen hebben wij een passend en duurzaam antwoord. Comfort, veiligheid en duurzaamheid zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Door cursussen en opleidingen blijven onze professionals op de hoogte van de nieuwste, energiezuinige technieken en voldoen we altijd aan alle wettelijk vastgestelde eisen.

Betrouwbare partner 
Wij zijn een betrouwbare en flexibele partner en hechten veel waarde aan een eerlijke, open en duurzame relatie met de klant. Al onze medewerkers hebben niet alleen een dosis aan kennis en ervaring, maar gaan vooral met veel enthousiasme graag voor u aan de slag. 

Dubbelklik op de afbeelding om de video te starten.