ELEKTRO

Wij verzorgen voor u het totale pakket aan elektrotechnische installaties. 
Van ontwerp, aanleg en installatie tot het onderhoud, de service en de wettelijk verplichte (periodieke) keuringen. We garanderen veilige en energiezuinige installaties. Met onze duurzame, intelligente toepassingen bent u verzekerd van optimaal comfort.  

Licht en kracht

Voor een goede belichting en het juiste energietransport in uw woning of bedrijfspand is een betrouwbare licht- en krachtinstallatie van essentieel belang. Wij zorgen voor een op maat gemaakte en vakkundig aangesloten elektra-installatie.

Verlichting

In elke ruimte van uw pand vinden andere activiteiten plaats, die vragen om een aparte lichthoeveelheid en -verdeling, hiervoor leveren wij dan ook altijd maatwerk. We kijken graag samen met u naar een intelligent, energiebesparend lichtplan. Een nauwkeurig afgestemde lichtsterkte komt ten goede aan de sfeer, het comfort en de productiviteit in de ruimte.

Energie-monitoring

Verduurzamen en energiekosten besparen gaan hand in hand met onze energiemonitoring. Dankzij de slimme energiemeters, die alle data verzamelen, kunt u de elektrische installaties moeiteloos (op afstand) uitlezen en zelf monitoren. Zo draagt u eenvoudig bij aan een duurzame en milieubewuste wereld.

Meet- en regeltechniek

Met een innovatief gebouwbeheersysteem (GBS) heeft u automatisch constant de gewenste temperatuur in iedere ruimte (Smart Building). Middels de nieuwste domotica-oplossingen ‘communiceren’ verschillende installaties met elkaar. Verwarming en verkoeling worden op elkaar afgestemd, zodat u hier volledig in ontzorgd wordt.

Zonne-energie

Bespaar flink op uw energierekening door simpelweg gebruik te maken van de zon. Wij zijn uw partner is de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Dankzij onze gecertificeerde installateurs, die de aanleg en het onderhoud volledig conform de voorschriften verzorgen, zijn kwaliteit en (brand)veiligheid gewaarborgd. Zo profiteert u van uw eigen zonne-energie.

Laadstations

Elektrisch rijden maakt een sterke opmars, met de installatie van een laadstation speelt u tijdig in op deze stijgende stroombehoefte. Met een brede kennis van toekomstbestendige, slimme laadsystemen zorgen wij voor een praktische faciliteit voor uw eigen elektrische auto of die van uw personeel en bezoekers.

Noodstroom

Een noodstroomvoorziening is een vanzelfsprekendheid binnen ons installatieplan. Bij een storing in het elektranet kunnen de systemen worden overgenomen door een UPS (Uninterruptible Power Supply) of een noodstroomaggregaat. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud en het regelmatig testen van deze apparaten.

Meer informatie over onze elektro diensten?

Bent u geïnteresseerd in onze elektrotechnische diensten of heeft u vragen, neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag!