logo + payoff per nov2018
Elektro

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van de meest uiteenlopende elektrotechnische installaties. Van licht- en krachtinstallaties tot domotica en noodstroomvoorzieningen.

Elektra

Bij het aanleggen van licht-, kracht- en zwakstroominstallaties in woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en bijzondere werken is flexibiliteit van groot belang. Dankzij toepassing van slimme technieken kunnen eventuele aanpassingen aan de installatie snel en probleemloos worden uitgevoerd. Al onze installaties worden aangelegd volgens de wettelijk geldende normen, waaronder de NEN1010. Wij leveren en installeren autonome en net-gekoppelde systemen.

Verlichting

Naast de reguliere producten en systemen kunt u bij ons ook terecht voor de aanleg van intelligente energiezuinige verlichtingssystemen. Daarnaast zijn we goed in bijvoorbeeld het ontwerpen en aanlichten van bedrijfspanden en sfeerverlichting in woningen. Van design verlichting tot functionele LED: wij zijn van alle markten thuis.

Beveiliging

In een tijd waar de behoefte aan veiligheid steeds sterker wordt, voorzien wij in beveiligingsinstallaties als inbraak-, camera-, toegangscontrole-, brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Als totaalinstallateur zorgen wij voor een optimale afstemming met bestaande systemen en installaties. Vanzelfsprekend voldoen de door ons aangelegde beveiligingsinstallaties aan alle wettelijke eisen.

GBS en Domotica

Zowel zakelijk als voor particulieren verzorgen wij de communicatie tussen de verschillende gebouwgebonden installaties, zoals verwarmen, ventileren, koelen, verduisteren, verlichten, alarmeren, telefoneren en televisie kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en kunde zorgen wij voor het gewenste comfort en veiligheid in uw woning of bedrijf. Alle mogelijke functies kunnen wij geheel naar wens voor u programmeren. Het systeem is vrij programmeerbaar op afstand en is eenvoudig aan te passen. De meldingen worden gelogd en kunnen op afstand worden uitgelezen.

Noodstroom

Wij ontwerpen en leggen noodstroomvoorzieningen aan voor utiliteit, woningbouw, maar ook voor datacenters waar hoge eisen worden gesteld aan de bedrijfszekerheid van de elekra voorziening. Van noodvoorzieningen tot UPS en/of aggregaat: wij zorgen dat er altijd een back-up aanwezig is als de stroom uitvalt, zodat u door kunt gaan met uw werkzaamheden.

Meer informatie over onze elektronische diensten?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze elektronische diensten? Ons team van ervaren experts staat graag voor u klaar om u te adviseren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom eens kennismaken tijdens een persoonlijk gesprek.

Meer informatie