Telecom&Infra

Lesscher is expert in het installeren van complexe telecommunicatiesystemen, Internetverbindingen, datanetwerken en bieden slimme oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

We beheersen dit vakgebied in de breedste zin: van internet- en glasvezelverbindingen, draadloze netwerken, telefonie, toegangscontrole, camera’s en beveiliging tot de meest uiteenlopende hosted diensten.

Connectivity

Voor communicatie is een verbinding vanzelfsprekend een vereiste. Maar welke verbindingen zijn er voor u mogelijk en wat is de meest economische oplossing? Onze experts adviseren helder en onafhankelijk wat de beste oplossing voor uw situatie is. Daarnaast verzorgen wij de aanleg en aansluiting van al uw netwerken, van koper (DSL), glasvezel, kabel (coax), draadloos tot en met de online internetverbinding.

Telefonie

De manier van werken is flexibeler dan ooit. Wij zorgen dat uw medewerkers overal bereikbaar zijn. Al uw (zakelijke) communicatie en de synchronisatie tussen verschillende apparaten brengen we samen in een toegankelijke gebruikersomgeving. Zo regelt u alle communicatie vanuit één overzichtelijk platform.

Inbraakbeveiliging

Veiligheid voor alles! Vanuit die gedachte ontwerpen wij een waterdichte beveiligingsinstallatie die ongewenste gasten buiten de deur houdt. Uiteraard nemen wij ook de aanleg, het onderhoud en overige servicediensten voor onze rekening, zodat u met een gerust hart uw pand kunt verlaten.

Camera

Met de nieuwste videobewaking heeft u altijd en overal scherp zicht op afwijkende situaties rondom uw pand. U kunt eenvoudig camerabeelden terugkijken of live vanaf een afstand meekijken. Met een sluitend beveiligingsplan houdt u de volledig controle over wie u toelaat tot uw terrein en pand.

Toegangscontrole

Het op afstand openen en sluiten van poorten, deuren en slagbomen, maar ook per ruimte, dag en tijdstip afstemmen wie waar toegang tot heeft. Met een toegangscontrolesysteem heeft de beheerder van een pand altijd controle over wie wanneer aanwezig is en wordt er automatisch een melding gemaakt van een eventueel afwijkende situatie.

Glasvezel

De aanleg van glasvezel en aansluiting op het netwerk, hoeft u niet aan derden uit te besteden, ook dit is onderdeel van onze totaalinstallatie.

Hosted diensten

Betrouwbare hostingdiensten zijn niet meer weg te denken binnen een hedendaagse, digitale werkomgeving. We bieden toegankelijke cloudhosting aan voor telefonie (Hosted Voice en Hosted PBX) en camerabeveiliging (Hosted Camera), hiermee bent u voorbereid op de toekomst. We rekenen graag de kostenbesparende voordelen voor u uit.

Meer informatie over onze telecom- & infradiensten?

De diensten die wij aanbieden zijn zeer divers en afhankelijk per situatie. Wilt u meer informatie of een aanvraag doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.