NEN&SCOPE

Brand ontstaat meestal door onveilige situaties in elektrische installaties. Dit voorkomen wij doordat onze installaties voldoen aan de wettelijk geldende normen, waaronder NEN1010 en Scope 8 (NEN3140), 10 en 12. Ook de jaarlijkse keuringen voor Scope 8, 10 en 12 kunnen we voor u verzorgen. Wij hebben hiervoor gecertificeerde specialisten in huis, door het volgen van opleidingen en cursussen is hun kennis altijd
up-to-date.

Scope 8 (NEN3140 Keuring)

We verzorgen de voor wetgeving en/of verzekering verplichte periodieke Scope 8-keuring (ARBO); hiervoor ontvangt u dan het benodigde certificaat. Ook de jaarlijkse keuring van elektrische gereedschappen kunnen wij voor u doen. Zo bent u verzekerd van optimaal gebruiksgemak én een gerust gevoel.

Scope 10

Bij een Scope 10-inspectie wordt het brandgevaar van de gebouwgebonden installaties in kaart gebracht. Onze specialisten zijn opgeleid om onafhankelijke brandveiligheidsinspecties van elektrische installaties en arbeidsmiddelen te verzorgen.

Scope 12

Met de vereiste periodieke Scope 12-inspectie keuren wij de zonnestroominstallaties, waaronder zonnepanelen.

Meer informatie over onze NEN & Scope diensten?

Heeft u vragen over de technische inspecties of wilt u uw installaties onafhankelijk laten keuren? Neem vrijblijvend contact met ons op!