Service, Onderhoud & Beheer

U kunt van ons totaalinstallatie in de breedste zin van het woord verwachten. Naast het ontwerp, de aanleg en de installatie bieden wij ook service, onderhoud en beheer aan. Door gemonteerde installaties periodiek te inspecteren en tijdig onderhoud te verrichten, blijft de hoogwaardige kwaliteit en het comfort behouden.

Storingsdienst

Bij een urgente storing is het wel zo prettig als u direct geholpen wordt. Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar en helpt u zo snel mogelijk verder. Bel bij problemen naar  074 - 349 43 29.

Onderhoudscontracten

Met onze onderhoudscontracten nemen wij al uw eventuele zorgen over de installaties uit handen. Hierbij kunnen wij ook de monitoring van de installaties overnemen, u heeft dan geen enkel omkijken naar het efficiënt en duurzaam functioneren ervan. Afwijkingen of storingen worden tijdig door ons gesignaleerd. 

Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP)

In een meerjarenonderhoudsplan brengen wij al uw installaties en jaarlijkse onderhoudskosten overzichtelijk in kaart. Zodat u vooraf weet welke kosten u de komende jaren kunt verwachten.

Legionellabeheersplan

Bij het gebruik van een grootschalige waterinstallatie, in bijvoorbeeld een ziekenhuis, sauna, sportcomplex of zwembad, is het wettelijk verplicht om maatregelen te nemen om de groei van legionella tegen te gaan. Een legionellabeheersplan is hierbij een vereiste, dit kunnen wij voor u opstellen en uitvoeren.

Lesscher Online Serviceportaal

Via het Lesscher Online Serviceportaal kijkt u real time mee met de werkzaamheden die wij uitvoeren. U vindt daar alle informatie over uw installaties, de werkzaamheden, facturen, werkbonnen, checklisten en logboeken. Zo bent u zelf altijd op de hoogte van de laatste status en houdt u zelf de controle.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van service, onderhoud en beheer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.