logo + payoff per nov2018
Warmte

Een maximale functionaliteit bij een minimaal energieverbruik: wij leggen werktuigbouwkundige installaties aan bij nieuwbouw,  verbouw en renovatieprojecten.

Warmte

Wij bouwen CV-installaties op maat voor zowel woningen als bedrijfsgebouwen. In de utiliteitsbouw werken wij vaak met cascadeschakelingen: een slimme manier om de CV-installatie extra flexibel en energiezuinig te maken. Wij realiseren daarnaast ook installaties met duurzame warmtepompen, palletkachels en heaters.

Koeling

Naast warmtesystemen zijn we ook gespecialiseerd in koelsystemen. Van een airco unit in de slaapkamer tot complexe koelsystemen in een groot bedrijfspand. Vanzelfsprekend worden comfort en energiezuinigheid tot in perfectie gecombineerd.

Klimaat

Zowel in woning- als utiliteitsbouw is er steeds meer behoefte aan systemen voor een comfortabel binnenklimaat. Of u nu kiest voor een eenvoudige airco of een complex luchtbehandelingssysteem: wij zorgen voor het juiste klimaat.

Gebouwbeheerssysteem

Wij verzorgen zowel zakelijk als voor particulieren de communicatie tussen de verschillende installatie-onderdelen, zoals verwarmen en ventileren. Deze functies kunnen we geheel naar wens koppelen en duurzaam op elkaar afstemmen. Het systeem is vrij programmeerbaar en op afstand te beheren. Voordeel hiervan is dat storingen direct naar onze service afdeling worden gestuurd en wij alle gegevens en trends kunnen loggen.

Meer informatie over onze klimaat diensten?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze klimaat diensten? Ons team van ervaren experts staat graag voor u klaar om u te adviseren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom eens kennismaken tijdens een persoonlijk gesprek.

Meer informatie