logo + payoff per nov2018
Telecom&Infra

Wij zijn expert in het installeren van complexe telecommunicatiesystemen, Internetverbindingen, datanetwerken en bieden slimme oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

We beheersen dit vakgebied in de breedste zin: van internet- en glasvezelverbindingen, draadloze netwerken, telefonie, toegangscontrole, camera’s en beveiliging tot de meest uiteenlopende hosted diensten.

Connectivity

Voor communicatie is een verbinding vanzelfsprekend een vereiste. Maar welke verbindingen zijn er voor u mogelijk en wat is de meest economische oplossing? Onze experts adviseren helder en onafhankelijk wat de beste oplossing voor uw situatie is. Daarnaast verzorgen wij de aanleg en aansluiting van al uw netwerken, van koper (DSL), glasvezel, kabel (coax), draadloos tot en met de online internetverbinding.

Telefonie

De manier waarop een telefoongesprek tot stand komt verschilt. IP telefonie is in opkomst, maar de bestaande conventionele technologie is zeker nog niet verdwenen. Daarom bieden wij oplossingen voor beide mogelijkheden en combineren wij oude met nieuwe technologieën. Ook bieden wij op maat gemaakte integratie van mobiele telefonie in uw centrale. Vaste telefonie met VoIP of een volledig virtuele centrale? Wat uw wensen ook zijn, wij leveren een pakket op maat.

Beveiliging

Lesscher voorziet zowel de zakelijke als particuliere markt met inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden al uw beveiligingsinstallaties en zorgen ervoor dat deze aan alle wettelijke eisen voldoen. We maken altijd gebruik van up-to-date technologieën met het grootste gebruikersgemak. Veiligheid voor alles!

Hosted Diensten

Cloud hosting diensten zijn flexibel, schaalbaar en voordelig. Wij leveren hosted diensten voor telefonie (Hosted Voice en Hosted PBX) en camerabeveiliging (Hosted Camera). Cloud hosting is overal toegankelijk en u bespaart de aanschaf van veel kostbare hardware. Door te telefoneren via Hosted Voice kunt u aanzienlijk besparen op uw gesprekskosten.

Meer informatie over onze telecom- & infradiensten?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze telecom & infra diensten? Ons team van ervaren experts staat graag voor u klaar om u te adviseren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom eens kennismaken tijdens een persoonlijk gesprek.

Meer informatie