logo + payoff per nov2018
Sanitair

Van een nieuwe kraan in de keuken tot de complete sanitaire installatie van een woning of bedrijfspand: projecten op elk mogelijke schaal zijn bij ons in goede handen.

Water

Op het gebied van sanitairtechniek hebben wij een schat aan kennis en ervaring voor de woning- en utiliteitsbouw. Wij ontwerpen en monteren diverse waterleidinginstallaties voor de meest uiteenlopende toepassingen, zoals circulatieleidingen, pompen en/of drukverhogers, waterontharders, brandslanghaspels en meer. Waterleidingsinstallaties worden aangelegd volgens de wettelijke eisen en legionella-voorschriften.

Vuilwaterafvoer

Diverse rioleringswerkzaamheden voeren wij van begin tot eind uit. Wij leggen de leidingen aan naar het riool voor een optimale waterafvoer. Rioleringswerkzaamheden omvatten vuilwaterafvoer (waaronder riolering en vetvangputten), hemelwaterafvoer (waaronder grijs waterinstallaties en volvulsystemen). Ook verzorgen wij duurzame grijswater (hemelwater) hergebruik systemen voor het spoelen van toiletten, wasmachine aansluiting en buitenkraan t.b.v. tuin besproeiing.

Sanitair

Van het monteren van een keukenkraan, toiletten en douches tot luxe wellness sanitair, zoals een stortdouche, sauna, bubbelbad, zwembad of infra-roodcabine’s: wij zorgen dat al uw sanitair juist is aangesloten.

Meer informatie over onze sanitaire diensten?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze sanitaire diensten? Ons team van ervaren experts staat graag voor u klaar om u te adviseren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom eens kennismaken tijdens een persoonlijk gesprek.

Meer informatie