logo + payoff per nov2018

Reinten Infra Borne

‘Met passie voor het vak is wegenbouwer in hart en nieren Herman Reinten in 2010 gestart als ondernemer met ReintenInfra BV. Hij wist dat het anders kan en moet om ons mooie vak voor de toekomst te borgen. En als je hier zeker van bent, moet je het laten zien. De trein kwam snel op gang en groei bleek onvermijdelijk. Een jongensdroom? Zeker, elke dag kansen en verbeteringen zien en niet onbelangrijk, genieten van materiaal, materieel en bovenal mensen. Alle ReintenInfa BV bedrijven zijn zelfstandig functionerend, met een gemene deler; betrokkenheid.’

Voor meer info zie reinteninfra.nl

Voor Reinten Infra in Borne hebben de complete nieuwbouw verzorgd van alle technische installaties. Het gehele project is uitgevoerd conform het duurzaamheidskenmerk Breeam Outstanding. Breeam is een afkorting van Building Research Establishment Environmental Assessment Method en is een keurmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Voor meer informatie zie Breeam.nl.

De gebouwen zijn energieneutraal (gasloos) en de energie wordt opgewekt middels zonnepanelen. Het kantoor is voorzien van een warmtepomp met bron en de werkplaats van een lucht-water warmtepomp. De gehele installatie wordt aangestuurd, ‘geregeld’ middels een GebouwBeheerSysteem van Schneider Electric in combinatie met een KNX (domotica) installatie.

Het terrein is voorzien van camera’s en bij de toegang zijn camera’s met kentekenherkenning toegepast.

De alarminstallatie (Alphatronics TKH) is gekoppeld met het toegangscontrole systeem van Key-Processor (TKH). Dit systeem hebben wij inmiddels op meerdere locaties van Reinten Infra toegepast, is koppelbaar zodat het beheer eenvoudig op afstand kan worden uitgevoerd.

Project: Nieuwbouw kantoor, werkplaats en opslag
Plaats: Borne
Opdrachtgever: Reinten Infra
Periode: 200-2021

Werkzaamheden: Ontwerpen, leveren, monteren, en onderhouden complete technische installaties
Bestaande o.a. uit :
Elektra installatie inclusief trafostation
Sanitaire installaties, wastafels zijn voorzien van
Dyson airblade           
Kranen met ingebouwde handdroging (hygiënisch)
Warmtepomp met bron kantoor en lucht-water - warmtepomp werkplaats
Luchtbehandelingsinstallatie CO gestuurd
Zonnepanelen en laadpalen
GebouwBeheerSysteem, KNX (domotica) en Dali schakelingen
Cat6a netwerk en WiFi netwerk
Sonos geluidsinstallatie
Interactieve presentatieschermen