logo + payoff per nov2018

Verbouwing Lesscher Installatietechniek Saasveld

Familiebedrijf 
Lesscher Installatietechniek is een echt familiebedrijf, al meer dan 50 jaar. Onze ruim honderd medewerkers werken vanuit de twee locaties, in Saasveld en Hengevelde, nauw met elkaar samen aan de meest uiteenlopende projecten.

Totaalinstallateur
We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot totaalinstallateur van elektro, sanitair, warmte, telecom en infra. Dankzij deze fullservice bieden we alle soorten installatietechnische oplossingen voor de utiliteits- en woningbouw. Samen met de klant kijken we naar de wensen en mogelijkheden, waarna wij aan de slag gaan. Wij verzorgen het totaalpakket: van ontwerp, installatie en uitvoer tot onderhoud, beheer, keuringen en 24/7 storingsdienst.

Duurzame oplossingen
Voor alle technische vragen hebben wij een passend en duurzaam antwoord. Comfort, veiligheid en duurzaamheid zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Door cursussen en opleidingen blijven onze professionals op de hoogte van de nieuwste, energiezuinige technieken en voldoen we altijd aan alle wettelijk vastgestelde eisen.

Betrouwbare partner 
Wij zijn een betrouwbare en flexibele partner en hechten veel waarde aan een eerlijke, open en duurzame relatie met de klant. Al onze medewerkers hebben niet alleen een dosis aan kennis en ervaring, maar gaan vooral met veel enthousiasme graag voor u aan de slag. 

Door de stabiele groei van ons bedrijf was het nodig om ons kantoor in Saasveld te vergroten en de indeling aan te passen. De project afdeling is uitgebreid en alle overige ruimtes zijn aangepast naar de huidige wensen. Buiten is de gevel vernieuwd en heeft het pand een duurzame look gekregen. De gehele installatie is vernieuwd. De CV ketels zijn vervangen voor een warmtepomp waarmee het gehele pand gasloos is gemaakt. Daarnaast is de luchtbehandelingskast vervangen, is een klimaatplafond gemonteerd voor een perfect binnenklimaat, de gehele regeltechniek / KNX vervangen, verlichting vervangen en deels is er nieuwe vloerverwarming aangebracht. Daarnaast de gehele inbraak installatie, deurtoegangscontrole en het geluidssysteem vervangen.

Voor meer informatie over klimaatplafonds, zie onderstaande link: 
Lesscher Installatietechniek kiest voor klimaatplafonds (inteco.nl)

Project: Verbouwing Lesscher Installatietechniek
Plaats: Saasveld
Opdrachtgever: Lesscher Installatietechniek
Periode: 2021

Werkzaamheden: Engineeren, aanpassen en uitbreiden complete technische installaties
Bestaande uit:
Aanpassen elektra installatie
Ledverlichting middels aanwezigheidssensoren
Warmte- en koude opwekking middels luchtwater warmtepomp   
Luchbehandelingsinstallatie
Vloerverwarming/koeling            
Klimaatplafond           
Regeltechniek
KNX
Sanitaire installaties
Ontruimingsinstallaties       
Inbraakbeveiligingsinstallatie
Data netwerk
Toegangscontrole