logo + payoff per nov2018

Verbouw en uitbreiding Sulteq pompen & revisie Hengelo

Sulteq pompen & revisie B.V. is een merk onafhankelijk revisie bedrijf voor rotating equipment in de breedste zin van het woord. Bovendien tevens een groothandel en inkooporganisatie voor centrifugaalpompen, toebehoren en accessoires voor de algemene industrie en de civiele en agrarische sector. Sulteq is officieel importeur voor een aantal gerenommeerde pompfabrikanten welke al jaren garant staan voor kwalitatief goede en betrouwbare producten met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Voor Sulteq B.V. zijn wij in het nieuw aangekochte pand in 2020 gestart met het verbouwen van het kantoor (Fase 1). Het kantoor is o.a. voorzien van nieuwe LED verlichting en een Mitsubishi Electric VRF systeem. Aansluitend aan fase 1 zijn wij gestart met de uitbreiding van de bestaande bedrijfshal (Fase 2). De nieuwe hal is voorzien van vloerverwarming en de oude hal voorzien van Mark (lage temperatuur) heaters. Beide worden gevoed door een lucht/water warmtepomp van Lennox. Het gehele pand is hierdoor gasloos.  De nieuwe hal is voorzien van LED lichtlijnen en de armaturen in de bestaande hal van LED buizen. De gehele elektra installatie is verder aangepast inclusief de regeltechniek. De regeltechniek (Schneider Electric) inclusief energie monitoring is compleet door ons verzorgd.

Project: Verbouw en uitbreiding Sulteq
Plaats: Hengelo
Opdrachtgever: Sulteq pompen & revisie.
Periode: 2018                     

Werkzaamheden: Enginering en aanleg technische installaties              Bestaande uit: Licht- en kracht installaties,  LED verlichting, Regeltechnische installatie Schneider Electric, Mitsubishi Electric VRF installatie, Vloerverwarming en laagtemperatuur heaters van Mark  Luchtbehandelingsinstallatie, Sanitaire installaties