logo + payoff per nov2018

Verbouw Bolscher
'meer dan vlees' Enschede

Mag het een onsje beter zijn?
Al bijna 4 decennia geleden is de standaard gezet; Bolscher. Een familiebedrijf met 100 medewerkers die maar 1 doel voor ogen hebben, het leveren van de mooiste producten voor u als professional. In de huidige markt waarin de consument steeds vraagt naar vernieuwende producten is Bolscher dé partner voor u.

De trots van het bedrijf is hun uitmuntende kwaliteit van het roodvlees. Dit kwaliteitsgevoelige vlees wordt tijdens de inkoop streng gecontroleerd op ras, leeftijd, versheid en malsheid. Doordat Bolscher het rijpingsproces zelf in handen heeft wordt een topproduct gegarandeerd. Maar uiteraard leveren wij alle soorten vlees, van lam tot kangaroe en van varkensvlees tot wildproducten. Ook voor producten buiten het vlees assortiment kunt u bij ons terecht. Vis, zuivel, kaas en maaltijden. Het levergebied van Bolscher beslaat bijna geheel Nederland met eigen geconditioneerd vervoer.

Bolscher, 'meer dan vlees' was toe aan een upgrade van hun bedrijfsruimten. De oude kantoor- en personeelsruimten en de expeditie voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarnaast maakt het familiebedrijf een enorme groei en transformatie naar duurzaamheid door.

De verbouwing van het bedrijfspand is uitgevoerd met de BREEAM In Use methode. Dit is een certificeringsmethode voor het verduurzamen van bestaande utiliteitsgebouwen en geeft inzicht in de actuele duurzame staat van het object en het verbeterpotentieel. Uiteindelijk is er een score van ruim 72% behaald, iets waar Bolscher trots op mag zijn.

Voor deze verbouwing hebben wij de gehele elektrotechnische en data installatie mogen ontwerpen en installeren. Alle verlichting is middels KNX Dali aangesloten en geprogrammeerd. Het gehele pand is uiteindelijk Scope 10 gekeurd en gecertificeerd opgeleverd.

Voor de toiletten, werkkasten, keuken en spoelkeuken hebben wij alle werktuigbouwkundige installaties verzorgd.

Project: Verbouw Bolscher 'meer dan vlees'
Plaats: Enschede
Opdrachtgever: Bolscher
Periode: 2022

Werkzaamheden: Aanleg alle technische installaties met uitzondering klimaat

Bestaande o.a. uit :
Riool, waterleiding en sanitaire installaties
Licht- en kracht installaties
KNX- en Dali installaties
Data netwerk
Scope keuring