logo + payoff per nov2018

Stichting Kringloopbedrijf Borne

De stichting is opgericht op 4 december 1984 en heeft tot doel, het exploiteren van een kringloop bedrijf, waarbij het aspect van recyclen (circulaire economy) een belangrijke drijfveer is. De laatste jaren is de nadruk van de bedrijfsvoering nog meer verschoven naar recyclen. Naast het splitsen van afvalstromen voor verdere verwerking door bedrijven, bieden wij ook de mogelijkheid aan burgers om 'tweede kans artikelen' aan te schaffen in onze winkel. Daarnaast is er de doelstelling om arbeidsplaatsen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, werkervarings plaatsen te bieden, alsmede stageplekken en invulling van tijd voor taakstraffen.

De organisatie kent een zogenaamde not for profit filosofie. Dat wil zeggen dat de uiteindelijke winsten voor het grootste deel terugvloeien naar de gemeenschap.In de afgelopen jaren zijn er vele tienduizenden euro’s geschonken aan projecten en goede doelen. De Stichting kringloopbedrijf is een zelfstandige onderneming met 14 mensen in vaste dienst en tussen de 30 en 40 vrijwilligers. Het Kringloopbedrijf is verhuisd naar een bestaand pand aan de Ambachtsstraat in Borne en hiervoor hebben wij de technische installaties mogen aanpassen, uitbreiden.                                                                       

Project: Verhuizen Kringloopbedrijf Borne
Plaats: Borne
Opdrachtgever: Stichting Kringloopbedrijf Borne
Werkzaamheden: Aanpassen en uitbreiden technische installaties        Bestaande uit: 
Nieuwe nutsinvoeren en verzwaren elektra aansluiting                            Nieuwe meterkasten en aanpassen licht- en krachtinstallaties   
Verlichting- en noodverlichtingsinstallaties
Fiets oplaadpunten
Aanleg airco installatie
Aanleg GebouwBeheerSysteem (GBS)
Aanpassen en uitbreiden sanitaire installaties inclusief Miva Aanpassen en uitbreiden luchtbehandelingsinstallatie
Aanpassen en uitbreiden verwarmingsinstallatie
Ontruimings- en brandbestrijdingsinstallatie Inbraakbeveiligings en camera installatie
Cat6 data installatie inclusief Wifi             
Bouwperiode: 2020