logo + payoff per nov2018

Renovatie Winkelcentrum        Het Stroink Enschede

‘Winkelcentrum Het Stroink dateert uit het midden van de jaren ’70. Het winkelcentrum is gelegen in Stroinkslanden, de meest oostelijk gelegen woonwijk van Enschede-Zuid en de groenste wijk van heel Enschede. Samen met een apotheek, een medisch centrum, drie basisscholen, een peuteropvang en een tankstation vormt winkelcentrum Het Stroink het kloppende hart van de wijk. Eigenaar WP Retail Invest streeft naar een winkelcentrum met een veelzijdig aanbod, zodat de bewoners van Stroinkslanden de meeste dagelijkse aankopen – zowel food als non-food – in hun eigen wijk kunnen doen’.

Na een grondige verbouwing van het totale winkelcentrum inclusief omgeving hebben wij onlangs de algemene installaties van Winkelcentrum Het Stroink opgeleverd aan eigenaar WP Retail Invest.

In alle algemene ruimtes en passage is de elektra, verlichting, sanitaire ruimtes en inbraak installatie vernieuwd. Daarnaast hebben wij voor alle nieuwe en verplaatste winkels de NUTS voorzieningen en meterkasten verplaatst of nieuw aangelegd. Voor de nieuwe indeling zijn door ons de bestaande hemelwaterafvoeren aangepast en voor de uitbreidingen zijn nieuwe pluvia systemen aangelegd. De gehele brandmeld- en ontruimingsinstallatie hebben wij samen met Fire Stop Holland vervangen.

Project: Renovatie Winkelcentrum Het Stroink
Plaats: Enschede
Opdrachtgever: DWP Retail Invest
Bouwbegeleiding: Monton Projectmanagement
Periode: 2021                                                                               

Werkzaamheden:
Renoveren, aanpassen en uitbreiden complete technische installaties
B
estaande o.a. uit:
Nutsvoorzieningen aangepast of nieuw aangelegd                       
Aanpassen, vervangen elektra installatie 
Ledverlichting                                                               
Hemelwaterafvoeren en Pluvia voor uitbreiding
Inbraakbeveiliging
Brandmeld- en ontruimingsinstallatie
Sanitaire installaties