logo + payoff per nov2018

Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand

De Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand is het overkoepelend bestuur van dertien Katholieke scholen in het grensgebied van Twente en Salland. Onze scholen bieden een goed pedagogisch klimaat, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Er is rust en ruimte en aandacht voor elkaar. De school is zo een plaats van ontmoeting voor kinderen, ouders en leerkrachten. Een plaats waar alle betrokkenen zich samen verantwoord ontwikkelen. Onze scholen zijn gevestigd in: Dedemsvaart, Vroomshoop, Wierden, Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Rijssen, Enter, Bornerbroek en Zenderen.

Voor alle 13 scholen van Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand hebben wij de internet verbinding om mogen zetten naar een glasvezel verbinding.
Internet wordt steeds belangrijker en zeker in het onderwijs, een stabiele en goedwerkende internet verbinding is onmisbaar. 

 Ruben Biemans van Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand
“Met Lesscher zit je goed. Een betrouwbare, proactieve partner. Lesscher levert kwaliteit voor een goede prijs, maar biedt ook vooral prettig contact, heldere communicatie en de onmisbare service. Ze zijn benaderbaar, maar vooral ook bereikbaar. En dat laatste is wel zo fijn als er iets is!”

Plaats: Nijverdal
Opdrachtgever: Stichting Katholiek Onderwijs Twenterand
Werkzaamheden: Telecom
Periode: 2022