logo + payoff per nov2018

Reinten Infra Borne

Met passie voor het vak is wegenbouwer in hart en nieren Herman Reinten in 2010 gestart als ondernemer met ReintenInfra BV. Hij wist dat het anders kan en moet om ons mooie vak voor de toekomst te borgen. En als je hier zeker van bent, moet je het laten zien. De trein kwam snel op gang en groei bleek onvermijdelijk. Een jongensdroom? Zeker, elke dag kansen en verbeteringen zien en niet onbelangrijk, genieten van materiaal, materieel en bovenal mensen. Alle ReintenInfa BV bedrijven zijn zelfstandig functionerend, met een gemene deler; betrokkenheid.’

Voor meer info zie reinteninfra.nl

In Borne hebben wij voor Reinten Infra BV de beveiligingsinstallaties op het nieuwe energie neutrale bedrijfsterrein mogen installeren.

De beveiligingsinstallatie bestaat uit een alarminstallatie, toegangscontrolesysteem en een camerasysteem met kenteken registratie. De installaties zijn met elkaar geïntegreerd zodat de systemen goed op elkaar aansluiten en hierdoor zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Een mooi voorbeeld van deze integratie is dat de toegangscontrole controleert of het alarm is in- of uitgeschakeld voordat een persoon naar binnen gaat. Indien het alarm is ingeschakeld geeft het systeem enkel toegang als de persoon ook het alarm mag uitschakelen. Door deze integratie is nog specifieker aan te geven wie, wanneer, en op welk moment naar binnen mag.

Inmiddels hebben wij ook andere locaties van Reinteninfra hierin geïntegreerd. Vanaf één centrale server wordt alles aangestuurd waardoor de klant één overzichtelijk systeem heeft voor alle locaties en nog maar 1 tag nodig heeft voor toegang en alarm.

Plaats: Borne
Opdrachtgever: Reinten Infra BV
Werkzaamheden: Toegangscontrole
Periode: 2022