logo + payoff per nov2018

PricoH Hoogeveen

PricoH heeft 13 christelijke basisscholen onder haar beheer. Binnen deze scholen werken ruim 290 medewerkers. Bij PricoH staat de optimale ontwikkeling centraal, van elk kind in een veilige omgeving, met aandacht voor Hart, Hoofd en Handen.Samen geven we vorm aan goed en verantwoord christelijk onderwijs. Hierbij hebben we aandacht voor de maatschappij waarin kinderen opgroeien, de samenleving om ons heen en normen en waarden die daarin ondersteunend zijn.

Voor vier scholen van PricoH in Hoogeveen hebben wij de gehele netwerkbekabeling en netwerkaansluitingen mogen vervangen.
Internet wordt steeds belangrijker en zeker in het onderwijs, een stabiele en goedwerkende internet verbinding is onmisbaar.

Vanaf de huidige patchkast(en) hebben we alle verouderde Cat5 bekabeling verwijderd en een nieuw Cat6 netwerk aangelegd. Ook hebben we in totaal 260 netwerkaansluitingen op deze scholen vervangen.

Reactie van Robin van der Veldt ( ICT-beheerder bij PricoH) “Lesscher heeft bij PricoH op meerdere locaties een geheel nieuw netwerk aangelegd. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking en hoe deze projecten verlopen zijn. Lesscher denkt goed met ons mee en er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt, zo weten we precies waar we aan toe zijn. Het werk dat ze leveren is van topkwaliteit en we hopen deze samenwerking nog vele jaren voort te kunnen zetten!”  

Plaats: Hoogeveen
Opdrachtgever: PricoH
Werkzaamheden: Netwerkbekabeling Cat5 vervangen voor Cat6 en opbouwen patchkast
Periode: 2022