logo + payoff per nov2018

Morsinks Bliksem Beveiliging Twente

MBB Twente, opgericht in december 1994, is Techniek Nederland installateur,  VCA gecertificeerd en we werken volgens de BRL1201, dit is de Beoordelingsrichtlijn voor het BliksemVeilig Keurmerk.
Wij houden ons bezig met ontwerpen, aanleggen en inspecteren van bliksemafleiderinstallaties / aardingssystemen / overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening.

We werken landelijk en zijn een ervaren en dynamisch bedrijf. Door onze flexibele organisatie zijn we goed in staat onze klanten snel en concurrerend van dienst te zijn.

A
lle offertes zijn vrijblijvend en onze installaties worden persoonlijk opgeleverd en voorzien van bijbehorende meetstaten, opleveringscertificaten en revisietekeningen.


Voor Morsink Bliksem Beveiliging Twente uit Goor hebben wij de mobiele omgeving voor het gehele bedrijf mogen verzorgen. De overstap naar KPN is door ons volledig begeleid.
MBB is door deze overstap de komende 2 jaar verzekerd van een sterke mobiele omgeving op een van de beste netwerken van Nederland en dat in combinatie met een kosten besparing.

Plaats: Goor
Opdrachtgever: Morsink Bliksem Beveiliging Twente
Werkzaamheden: Mobiele telefonie
Periode: 2022