logo + payoff per nov2018

Buttonboss Enschede

Buttonboss is al meer dan 40 jaar actief op de Europese promotionele markt en levert primair aan de relatiegeschenken tussenhandel in Europa. Buttonboss is een specialist in buttons, caps en borduren. Het bedrijf telt 60 vaste werknemers en een team van ruim 50 thuiswerkers zorgt voor de buttonproductie.

Hoge kwaliteit, betrouwbare levertijden en een uitstekende service zijn voor Buttonboss vanzelfsprekend. Elke opdracht, groot of klein, krijgt dezelfde aandacht. Hierdoor staan zij bij veel relatiegeschenkenhandelaren en reclamebureaus bovenaan het lijstje van favoriete leveranciers!

Voor Buttonboss uit Enschede hebben wij het bestaande Cat5 netwerk vervangen voor een compleet nieuw Cat6 netwerk. Alle bekabeling is rechtstreeks opgebouwd naar een nieuwe patchkast. Alle netwerk aansluitingen zijn netjes gecodeerd en gemeten op de juiste werking. Zo zijn alle aansluitingen makkelijk te herleiden. Door het vervangen van de bekabeling hebben wij de basis gelegd voor een optimale werking van de internetsnelheid.

Project: Buttonboss
Plaats: Enschede
Opdrachtgever: Buttonboss Enschede   
Werkzaamheden: Netwerkbekabeling Cat5 vervangen voor Cat6 en opbouwen van nieuwe patchkast
Periode: 2021