logo + payoff per nov2018

Boomkamp Gardens Tuinontwerpers & Hoveniers

Boomkamp Gardens, de totaalinrichter van tuinen. Al meer dan 40 jaar een begrip op de Nederlandse en Duitse markt voor zowel particuliere tuinen als zakelijke groenprojecten. Ze onderscheiden zich met name door eigen tuinontwerpers die visie vertalen naar een inspirerend ontwerp op maat. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment aan bijzondere bomen en heesters. Planten worden daarbij onder andere geleverd uit eigen boomkwekerijen van maar liefst 250 hectare.

Boomkamp Gardens Tuinontwerpers & Hoveniers is gevestigd in Borne en voor hen hebben we de telefonie migratie verzorgd naar het VoIP platform van Lesscher Hosted Diensten. De oude telefooncentrale is vervangen door een Full IP oplossing van Panasonic. Door toepassing van de VoIP oplossing wordt er bespaart op de maandelijkse abonnements- en gesprekskosten.

Er zijn veel voordelen van VoIP bellen voor bedrijven. Het is goedkoper dan analoge en ISDN telefonie. Dit komt voornamelijk doordat er geen fysieke telefoonlijn meer nodig is. Alles gaat nu via een internetverbinding. Een ander voordeel is de kwaliteit van de spraak.

Verdere mogelijkheden zijn:

  • Doorschakelen naar mobiel op bepaalde tijdstippen,
  • Meer lijnen voor minder geld,
  • Toch bereikbaar bij een internetstoring,
  • En denk verder aan bijvoorbeeld een IVR, wachtrij, voicemail,      openingstijden, automatische doorverbind service en gesprekken opnemen.

Project: Boomkamp Gardens Tuinontwerpers & Hoveniers
Plaats: Borne
Opdrachtgever: Boomkamp Gardens Tuinontwerpers & Hoveniers       
Werkzaamheden: Telefonie migratie naar het VoIP platform Lesscher Hosted Diensten                                                                                   
Periode: 2019