logo + payoff per nov2018
Nieuws

Wij solliciteren naar jouw Technisch Talent!

Bij Lesscher barst het van het werk. Mooi werk met projecten in elektrotechniek, telecom & infra, warmte en sanitair. Zo hebben wij een wereld te bieden aan nieuwe mensen. Of je nu op kantoor zit of op klus met collega’s, bij Lesscher is geen dag hetzelfde. Wat wel hetzelfde is, dat is dat wij plezier hebben in ons werk. Dat klinkt simpel, maar het betekent heel veel. Een fijne werksfeer, een topteam met enthousiaste jonge collega’s en volop mogelijkheden om werk te doen waar je trots op kan zijn! Wij staan achter ons werk, maar wij staan ook achter elkaar. Heb je interesse? Lees vooral verder.. 

EIGENZINNIG ANDERS 
Alles is bespreekbaar, daar zijn wij eigenzinnig anders in. Of je nou een idee hebt hoe iets beter kan of dat je een andere richting wilt in je werk, het is bespreekbaar én er wordt ook geluisterd. Zeker als je ergens mee zit bij een klant of in een project, dan kan je direct schakelen met collega’s, waar die ook zitten in de organisatie. ‘Open en eerlijk’ is echt hoe het werkt bij Lesscher, ook naar klanten toe. Het maakt ons beter, sneller en vakkundiger. Zoals ze hier zeggen: “Recht is recht en krom is krom. En niet anders.” Duidelijkheid en betrouwbaarheid zijn de basis van ons aanhoudende succes. 

WAT JIJ WILT 
Veel van onze vakmensen zijn intern doorgegroeid. Of ze nou als zaterdaghulp of als stagiair begonnen zijn, of dat zij na een tijdje ergens anders gewerkt te hebben teruggekeerd zijn: alles is mogelijk. Opleiding volgen? Certificaten halen? Specialisatie? Extra taken die je wilt proberen? Als jij het wilt dan kan het. En als je gewoon plezier hebt in wat je al doet, is dat ook prima. Want solide aanpakkers kunnen wij altijd gebruiken.  

AFDELINGSHOOFD SERVICE  

LEIDINGGEVEND MONTEUR ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE   

SERVICEMONTEUR ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE  

MONTEUR ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE  

HULPMONTEUR ELEKTROTECHNIEK EN WERKTUIGBOUWKUNDE  

Wil je meer uit je werk en uit jezelf halen? Wij solliciteren graag naar jouw technisch talent!  Interesse in bovenstaande vacatures bel dan met Richard Lindeman: 074 – 349 43 29  om kennis te maken.  Tot ziens in Saasveld!