logo + payoff per nov2018
Nieuws

"We bouwen eigenlijk samen de fabriek"

Bij Jonkman Coating in Hengelo wordt hard gewerkt aan de fabriek van de toekomst. Directeur Harmen IJdema windt er geen doekjes om: “Ik werk met heel veel partijen samen, maar Lesscher is de partij waar ik écht mee samenwerk. We zitten aan dezelfde kant van de tafel, we kijken dezelfde kant op en hebben dezelfde richting waar wij heen willen.”

“Ons gezamenlijke doel is om tot een superfabriek te komen die efficiënt gebouwd wordt tegen zo gering mogelijke kosten. Iedere week hebben wij overleg en bouwen wij eigenlijk samen de fabriek. Ja, en dat ‘samen’ is echt fantastisch!”

Gerwin Harmelink, projectleider van Lesscher, staat voor vierkant achter de prestaties die wij als team leveren: “Onze monteurs zijn de sleutels tot het succes. Die maken het tot een fantastisch ding! Wij hebben gekozen om hiervoor in een bouwteam samen te werken. Eerlijk, open en transparant. Wij hebben een fantastisch bedrijf met mooie werknemers. Eigenlijk ja beste kearls.”  

De nieuwbouw op bedrijventerrein de Veldkamp moet begin 2024 operationeel zijn. Jonkman is een specialist in poedercoaten, natlakken en chemisch voorbehandelen. Dat vergt een innovatieve productieomgeving waar Lesscher huisleverancier van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor is.

 “Als ik aan Lesscher denk, dan denk ik echt aan een partner! Ze zitten bij ons aan tafel, ze zijn open, eerlijk, concurrerend, kritisch en denken heel goed mee”, aldus directeur-eigenaar Harmen IJdema.

 

Thumbnail Jonkman