logo + payoff per nov2018
Nieuws

Verbouw Vestiging Saasveld

Door de stabiele groei van ons bedrijf was het nodig om ons kantoor in Saasveld te vergroten en de indeling aan te passen. 

De project afdeling is uitgebreid en alle overige ruimtes zijn aangepast naar de huidige wensen. Buiten is de gevel vernieuwd en heeft het pand een duurzame look gekregen.

De gehele installatie is vernieuwd. De CV ketels zijn vervangen voor een warmtepomp waarmee het gehele pand gasloos is gemaakt. Daarnaast is de luchtbehandelingskast vervangen, is een klimaatplafond gemonteerd voor een perfect binnenklimaat, de gehele regeltechniek / domotica vervangen en deels is er nieuwe vloerverwarming  aangebracht. Tevens  is de gehele inbraak installatie,  deurtoegangscontrole en het geluidssysteem vervangen.

Wij danken alle betrokken partijen die hebben bijgedragen aan dit prachtige eindresultaat.