logo + payoff per nov2018
Nieuws

Van Stagiair naar Assistent Controller

Doorzetters en aanpakkers, dat zijn de mensen die Lesscher tot het bloeiende bedrijf maken dat wij met elkaar zijn. Eén van de vele  toppers hier, dat is Jidde Kuivenhoven. Jidde begon als #stagiair vanuit zijn MBO-opleiding Bedrijfsadministrateur Niveau 4 aan het ROC van Twente nadat we elkaar gesproken hadden op de stagemarkt.  

Wat ons betreft een schot in de roos, want hij werd direct na zijn stage aangenomen voor de basisadministratie. Naast het drukke werk is Jidde later ook nog eens de HBO-opleiding Assistent Controller bij NCOI opleidingen gaan volgen. En met succes: maart dit jaar konden wij hem feliciteren met het behalen van dit zeer waardevolle diploma! Als assistent controller gaat Jidde nu meer taken overnemen van onze controller Mathijn Froeling. 

Jidde: “In de afgelopen tijd deed ik al veel taken als controller, maar nu mijn opleiding klaar is kan ik officieel alle opgedane kennis in praktijk brengen. Dat je in zo’n korte tijd kan doorgroeien, dat is wel typisch Lesscher. Mijn keuze voor Lesscher is de veelzijdige inhoud van het werk en de kansen die je hier krijgt. Daar horen ook de manier van samenwerken en fijne collega’s bij. De mensen zijn nuchter en professioneel, maar gaan wel voor elkaar door het vuur. Hoewel we behoorlijk gek kunnen doen, is normaal doen hier al gek genoeg. Als nieuwe collega rol je zo de groep binnen want iedere persoon doet ertoe. Of je nu op kantoor zit of op locatie in allerlei projecten, iedereen hoort erbij.” 

Ben jij ook op zoek naar mogelijkheden om door te groeien? Pak dan nu de kans om jezelf te ontwikkelen in een bloeiend bedrijf waar nog alle ruimte is! Kijk snel tussen onze vacatures of bel met Richard Lindeman: 074 – 349 43 29  om kennis te maken.