logo + payoff per nov2018
Nieuws

Samen elke uitdaging aan

GA JIJ MET ONS DE UITDAGING AAN?  
Bij Lesscher gaan plezier en presteren samen! Ook dit jaar doen wij mee aan de Yu Man Race Obstacle Run. Die loop je niet zomaar, daarvoor train je op ons eigen sportveld samen met elkaar. Elke dinsdag 19:30 uur sporten wij onder professionele begeleiding van training dock. Meer omdat het leuk is even anders met elkaar bezig te zijn, dan om de meest heftige prestaties neer te zetten. Dat scheelt meteen ook een abonnement op de sportschool voor veel mensen. 

En dan heb je ook nog een club fanatiekelingen die er de grootste lol in hebben om samen aan de outdoor evenementen van Yu Man Race mee te doen. Onze inschrijving voor de Obstacle Run in september staat al! Die gaat echt over team spirit. Want het gaat er niet om wie individueel de snelste is, maar om gezamenlijk over de eindstreep te komen.  

Zo zitten wij ook in elkaar als het om onze installatieprojecten gaat. Bij Lesscher gaan mensen voor elkaar en is er alle ruimte om steeds beter te worden. Voel jij ervoor om bij een topfitte club te komen? Kijk snel tussen onze vacatures

Wie weet loop je straks met ons mee in de Yu Man Race Obstacle Run om samen de eindstreep te halen! Kijk snel tussen onze vacatures!