logo + payoff per nov2018
Nieuws

Onze stille kracht in Allround Installatietechniek

Dit is Arjan, een solide aanpakker aan de slag bij Summery Cosmedical in Nijverdal. Een mooie klus waar hij als allround monteur E+W een team aanstuurt om de nieuwe vestiging van deze producent en groothandel in gezichtsverzorging volledig elektrotechnisch in te richten. Van inbraakdetectie, toegangscontrole, camerasystemen en PV-installatie tot laadpalen, werktuigbouwkundige installatie, warmtepompen en TIB luchtbehandeling en airco installatie, kortom een behoorlijk project!  

Bijzonder aan Arjan is dat het totaal geen druktemaker is, terwijl hij uitstekend leiding geeft en vaktechnisch zijn mannetje staat. Wat hem betreft is het heel simpel: “Ben je van boerenafkomst, dan weet je wat werken is. Dan word je hier snel opgenomen en ga je gewoon niet meer weg. Je kan laten zien wat je kan en je hebt collega’s die echt met mekaar en voor mekaar gaan.” 

Hij is er trots op bij Lesscher van zaterdaghulp als jonge jongen tot volledig opgeleide en ervaren allround monteur van vandaag doorgegroeid te zijn. Maar eigenlijk zijn wij minstens zo trots op hem: van deze mensen kun je er nooit genoeg hebben!  

Ben jij ook een ‘Arjan’, maar heet je alleen anders? Dan moet je echt eens komen praten, want wij hebben hele mooie vacatures in een hecht, maar gemoedelijk team voor je. Kijk tussen onze vacatures. Eerst nog even meer weten? Bel Richard Lindeman: 074 – 349 43 29 en dan weet je snel meer!