logo + payoff per nov2018
Nieuws

Monteurs aan het woord bij VSO 't Korhoen

FRISSE LUCHT VOOR VOORTGEZET SPECIAAL ONDERWIJS 
In Hengelo zijn wij bezig met een mooi project om VSO ’t Korhoen te verduurzamen met een luchtbehandelingsinstallatie voor de broodnodige ventilatie van lokalen en centrale ruimtes.  

Elektricien @Rick Nijland en leidinggevend monteur @Harm Schepers werken als duo aan het project. En dat werkt prima. Rick Nijland is blij met de ruimte die hij bij Lesscher heeft om door te groeien: “Ik ben ooit als zaterdagwerker begonnen en nu ben ik al twee jaar in dienst in combinatie met een studie voor niveau 3. Daarna wil ik doorgroeien tot 1ste monteur elektrische installaties. En dan liefst grote installaties voor kantoren en fabrieken. Het installatiewerk is daar steeds vaker zichtwerk. Dat kan dus alleen als je mooi en strak werk levert. En dat is waar je bij Lesscher voor op pad gestuurd wordt. Geen stampwerk, maar maatwerk!”  

Harm Schepers werkt nu 3,5 jaar bij Lesscher, maar heeft voorafgaand ruime ervaring bij andere installatiebedrijven opgedaan. Over zijn keuze voor Lesscher kan hij wat hem betreft kort zijn: “Toen ik vanuit het uitzendbureau de keuze kreeg tussen Lesscher en andere bedrijven, was de keuze voor mij snel gemaakt. De cultuur hier is écht echt, de samenwerking tussen iedereen in de voorbereiding en op de bouw is optimaal, en alles kan geregeld worden op een gemoedelijke manier. De omgang is bijna zoals een boerenbedrijf. Er is geen dag in het jaar dat ik niet met plezier aan het werk ga.” 

Op basis van een werkomschrijving van @Thero Huisvesting & Bouwmanagment zorgen Rick en Harm voor de installatie van moderne WTW ventilatie per lokaal. Ook vervangen zij alle verlichting door duurzame LED-systemen en vernieuwen zij de toiletgroepen. Samen zetten wij VSO ’t Korhoen in een nieuw licht en bieden wij frisse lucht voor groei en ontwikkeling. 

Heb jij ook zin om je te verder ontwikkelen en plezier in je werk en je collega’s te hebben? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures!