logo + payoff per nov2018
Nieuws

Monteurs aan het woord bij
Nieuwbouwproject BLOKJE OM

INSTALLATIE PRODUCTIEHAL DUURZAAM CONCEPT DURA VERMEER
Het mooie is: als modern installatiebedrijf krijg je vanzelf de nieuwste ontwikkelingen mee. Zo werkt Sem Dierink als leerling monteur aan de elektrotechnische installatie van een prachtig initiatief van Dura Vermeer, namelijk de productiehal voor houten prefab-elementen voor hun houtbouw sloop-/nieuwbouwproduct BLOKJE OM®

Natuurlijk gaat dat over hout als duurzaam en makkelijk toepasbaar bouwmateriaal, maar BLOKJE OM® slaat vooral op blok voor blok woningen renoveren of bouwen in revolutionair kortere tijd en met minder impact op de buurt. En onze Sem mag zich daarom helemaal storten op alle elektrotechniek van de cruciale productielocatie: een voormalige kippenschuur in Saasveld. Van alarminstallatie, camerabeveiliging en het opleveren van een volledig nieuwe meterkast tot LED-verlichting en het vernieuwen/aanpassen van alle bestaande elektra.

Als echte praktijkman een prachtige klus, waar hij samen met collega Damian Stegeman de tanden in kan zetten. Sem vertelt: “Van kleins af aan zat ik al met draadjes te klooien, maar bij Lesscher kan ik het vak leren in de praktijk. Ik volg ook de MBO-studie elektrotechnische systemen bij het ROC Twente, maar liefst ben ik met mijn handen bezig. Gelukkig dat Richard Lindeman er een sport van maakt om mij aan te sporen de studie goed te doorlopen!”

Heb jij als technisch talent zin om iets moois van 2023 te maken, je verder te ontwikkelen en ook nog plezier in je werk te hebben? Dan hebben wij een paar mooie vacatures voor jou bij Lesscher! Kijk snel tussen onze vacatures.