logo + payoff per nov2018
Nieuws

Monteurs aan het woord bij Monumentale panden in Apeldoorn

MODERNSTE TECHNIEK IN MONUMENTALE PANDEN 
Dit is nou Dennis. Als leidinggevend E + W monteur stuurt hij op locatie in Apeldoorn 7 externe krachten van @Cottus aan bij een heel bijzonder project: vier Rijksmonumenten voorzien van de allernieuwste Elektra- en Werktuigbouwkundige installaties.  

Dat moet met de grootste zorg gebeuren want Lesscher Installatietechniek is door Roka vastgoedontwikkeling ingezet om de E +W installaties zo te installeren dat de monumentale waarde van vier totaal verschillende panden volledig intact blijft. En dan ook nog geschikt voor de transformatie naar 80 moderne zorgappartementen! 

Voor Dennis Frieling en zijn ploeg een stevige uitdaging aangezien de eerste zorgvilla in de komende maanden moet worden opgeleverd. Dat maakt het alleen maar mooier wat hem betreft: “Ik werk alweer bijna 10 jaar bij Lesscher. Daarvoor was ik al eerder gedetacheerd geweest, maar na een uitstapje in data en netwerken ben ik vanaf 2004 teruggekeerd en gebleven. Dat zegt ook veel over Lesscher, want ik ben best fanatiek in mijn werk en kan ook wel eens een heethoofd zijn. Daar kan Richard Lindeman goed over meepraten, maar toch maakt dit ook Lesscher. Je kunt echt jezelf zijn, ook als het af en toe stevig schuurt. Eerlijkheid staat hier bovenaan én samen problemen oplossen. Je moet alleen wel van aanpakken houden. Dat is precies hoe het voor mij ook werkt. Met deze klus in Apeldoorn gaat het wat mij betreft ook helemaal goedkomen!” 

Heb jij ook zin om je te verder ontwikkelen en plezier in je werk en je collega’s te hebben? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures!