logo + payoff per nov2018
Nieuws

Monteurs aan het woord bij Kindcentrum de Es

DE MANNEN VAN DUURZAAM KINDCENTRUM DE ES 
Bij Lesscher loop je altijd voorop met de nieuwste ontwikkelingen. Zo werken Rik ten Thije, Herbert-Jan Hendriksen, Ralph Groote Beverborg en Tom Blokhuis aan de primeur van Columbus Junior : het meest #duurzaam gebouwde kinderdagverblijf, Kindcentrum Noord Es in #Hellendoorn. 

Het wordt wel stevig aanpakken, want deze maand moeten de warmtepomp en de luchtbehandelingskanalen geplaatst worden. Maar voor de ingebruikname in april staan zij voor de klus om de complete warmte- en elektro-installatie op te leveren, waaronder een integraal gebouwbeheersysteem, de luchtbehandelingsinstallatie, LED verlichting en zonnepanelen plus  interne bekabeling en aansluiting op de warmte-installatie.  

Rik is 1ste monteur elektro en loodgieter: “Na een korte uitstap in de service ben ik 1/2 jaar geleden weer in de projecten gestart. Waar ik toen werkte zat ik vaak alleen alles uit te zoeken en miste ik het om een mooi stuk werk op te kunnen leveren, zoals nu bij dit gave project”. Herbert-Jan viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum bij Lesscher, hoofdzakelijk als loodgieter, maar ook thuis in de elektra: “Bij Lesscher heerst een hele goede samenwerking met collega’s. Dat maakt dat je allerlei uitdagingen aankan. Of het nu woonhuizen, #utiliteitsbouw of houten skeletbouw, zoals dit circulaire kinderdagverblijf is.”  

Ralph is van zaterdagwerker opgeklommen tot leidinggevend Elektromonteur: “Ik werk hier nu 13 jaar en het wat het werk boeiend maakt is dat je blijft leren. Door die ervaring kan je meedenken vanuit de tekening en eigen inzichten delen met de klant. Bij deze klus hoort perfectionisme, want het werk is zichtbaar in de afwerking van de ruimtes.” De benjamin van de ploeg is Tom. Als omgeschoold hovenier werkt Tom sinds 2020 bij Lesscher: “Als je maar de juiste werkhouding hebt, hoor je er meteen bij en kent iedereen je ook. Je wordt direct betrokken en hebt veel variatie in het werk. Ik volg twee avonden in de week de #opleiding 1e #monteur #elektricien.” 

Heb jij ook zin om je te verder ontwikkelen en plezier in je werk en je collega’s te hebben? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures!