logo + payoff per nov2018
Nieuws

Lesscher Nieuwjaarsontbijt 2023

SFEERVOLLE ONTBIJTSESSIE ALS START VAN HET NIEUWE JAAR
De eerste werkdag in het nieuwe jaar, die grauwe maandag in januari. Wie wil die nou niet starten met collega’s begroeten, verhalen uitwisselen, maar ook samen vooruitblikken naar wat het nieuwe jaar brengt?

Bij Lesscher doen wij dat met een ontbijtsessie: lekker vroeg om 07.00 uur zodat iedereen na het vele handen schudden en de presentatie aan de koffie en de broodjes kan. Afgelopen maandag deden wij dit bij onze buurman in Saasveld: Fix4-Installatie en Garantieservices vanwege de grote ruimte die zij beschikbaar hebben, waarvoor dank!

Zoals wij op vrijdag 23 december vorig jaar afsloten met een buffet, zo zijn wij het nieuwe jaar samen gestart. In de presentatie delen wij alles wat van belang is, want bij ons mag iedereen alles weten. Omzetontwikkeling, orderportefeuille, scholing verbouwing, CAO metaal en techniek, maar ook ons initiatief tot energiebijdrage en duurzame leningen voor personeel, en meer. Ontwikkeling is ook een hele belangrijke. Op dit moment volgen 27 medewerkers een meerjarige studie en zijn er maar liefst 132 deelnemers aan verdiepende cursussen op 17 vakgebieden.

Tot besluit nog even een groepsfoto buiten voor het pand en dan komt alles in beweging. De busjes vliegen werkelijk de parkeerplaats af. We hebben er zin in!

Heb jij als technisch talent zin om iets moois van 2023 te maken, je verder te ontwikkelen en ook nog plezier in je werk te hebben? Dan hebben wij een paar mooie vacatures voor jou bij Lesscher! Kijk snel tussen onze vacatures.