logo + payoff per nov2018
Nieuws

Verbouw Elite B.V. 

Elite B.V. is een familiebedrijf en producent van snacks, salades en sauzen voor o.a. de betere horecamarkt. Met vakmanschap, ambacht en passie maken ze kwaliteitsproducten volgens autenthieke recepturen.

Afgelopen zomer is de hoofdingang / entree en adminstratie kantoor van de vestiging in Neede compleet verbouwd. Hiervoor mochten wij de werktuigbouwkundige installaties ontwerpen en installeren.

Er is een vloerverwarmings systeem aangelegd welke is aangesloten op de bestaande warmte opwekking. Een WTW unit is geplaatst welke is aangesloten op een nieuw luchtkanalen stelsel. De ventilatie wordt op basis van CO2 meting gestuurd. Voor de toiletgroep hebben wij de installaties aangepast en nieuw sanitair gemonteerd. Tevens is de brandslanghaspel aangepast en vernieuwd.

Dankzij de fijne samenwerking met Building DesignBouwbedrijf Penterman en Krabbenborg Electrotechniek is de bouw prettig en voorspoedig verlopen. 

Wij danken Harry en Robert Niemeijer voor het vertrouwen en wensen ze veel plezier van hun vernieuwde hoofdentree en kantoor.