logo + payoff per nov2018
Nieuws

De Paauw Sustainable Resources

BREED INSTALLATIEWERK BIJ DE PAAUW SUSTAINABLE RESOURCES 
Installatietechniek is essentieel voor een duurzame toekomst. Daarom zijn wij trots en enthousiast om voor De Paauw Sustainable Resources in Hengelo aan de installatie van een nieuwe plastic recyclinglijn van de Erema Group te mogen werken!  

De toenemende regelgeving en de groeiende behoefte om zoveel mogelijk plastic te recyclen voor hergebruik, leidt tot uitbreiding van de productiecapaciteit bij De Paauw. Om ‘Kunststof met een verleden’ een nieuwe toekomst te geven, loopt dit mooie bedrijf in Hengelo voorop met de nieuwste ontwikkelingen. Voor Lesscher betekent dit niet de aansluiting van de nieuwe productielijn op de speciale stroomvoorziening, maar ook op de koeltechniek en waterbehandeling. 

Daarnaast voorzien wij alle hallen van energiezuinige LED-verlichting, leggen wij nieuwe bekabeling aan en installeren wij nieuwe verdeelkasten. Kortom, breed installatiewerk waarbij je van alle markten thuis moet zijn: Elektra, Werktuigbouwkunde, Koeltechniek, Meet- en Regeltechniek en meer. Daar sta je niet alleen voor, want bij Lesscher werken wij met teams en staan wij samen voor elke klus. Maakt niet uit of je nou bij de klant of op kantoor zit. 

Wil jij ook op een zinvolle manier met de meest moderne installatietechniek bezig zijn? Werk je graag samen met fijne collega’s aan veelzijdige klussen?   Dan hebben wij een paar mooie vacatures voor jou of bel even met Richard Lindeman: 074 – 349 43 29.