logo + payoff per nov2018
Nieuws

Alles onder controle in het magazijn

Tienduizenden onderdelen voor data, elektro en water die naadloos hun weg naar projecten moeten vinden en speciaal-gereedschappen die optimaal beschikbaar moeten zijn, Marcel Smits en Johan Jansen in Saasveld en Erik Preuter in Hengevelde zorgen dat alles onder controle is. Niet zomaar, maar door uitgekiende digitalisering en procesaanpassingen. Een forse operatie waar Marcel onverbloemd trots op is (net als zijn collega’s).   

Marcel: “Met 35 jaar magazijnervaring is Lesscher het eerste bedrijf waar ik mijn visie kon neerzetten en ook tot uitvoering mocht brengen. Dat heb ik natuurlijk niet alleen gedaan. Sinds ik hier zo’n vijf jaar geleden gekomen ben, heb ik samen met Johan en Erik aan een optimale magazijnindeling gewerkt en is het voorraadbeheer volledig gedigitaliseerd. Dus geen losse papiertjes meer en altijd de onderdelen op voorraad!” 

“Je moet je voorstellen dat hier elke dag monteurs komen die rap op weg willen met de spullen die voor hen klaar moeten liggen. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en niet mis kan grijpen. Daar hangen allerlei informatiesystemen achter, waar wij met barcodescanners de exacte gegevens voor registreren.  Foutkansen zijn dan minimaal, terwijl de uitgifte gestroomlijnd verloopt. Hetzelfde geldt ook voor de instroom van alle voorraaditems.” 

Betreft de werkomgeving bij Lesscher is Marcel redelijk kort: “In de voorgaande 30 jaar heb ik nog nooit zo’n werkomgeving meegemaakt. Samenwerken, vrijheid, onderlinge waardering en blijven leren zijn hier echt normaal. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo normaal, zoals dat hier gebeurt!” 

Wil je ook in een fijn team samenwerken, vrijheid en vertrouwen krijgen om verbeteringen op  te pakken en te blijven leren in de modernste installatietechniek? Dan hebben wij een paar mooie vacatures voor jou. Kijk snel tussen onze vacatures of bel met Richard Lindeman: 074 – 349 43 29  om kennis te maken.  Tot ziens in Saasveld!