logo + payoff per nov2018

Schils BV Laboratorium en opslaghal

De opslaghal hebben wij voorzien van Regiolux LED lichtlijnen met bewegingsmelders, brandslanghaspels en basis elektra voorzieningen. Voor de productiemedewerkers is er een kleedruimte met douches en toiletten aangelegd. Deze zijn voorzien van vloerverwarming en een WTW systeem voor optimaal comfort.

In het laboratorium is een luchtbehandelingssysteem aangelegd met volledig kunststof (PPs) kanalen i.v.m. de zuren en logen waarmee wordt gewerkt in de zuurkasten. Verder hebben wij naast de basis installaties o.a. een demi water systeem, toegangscontrole systeem, glasvezel verbinding, GBS systeem en een koel/verwarmings systeem aangelegd.

Na een bouwperiode van 6 maanden mag het eind resultaat er zijn, en is het laboratorium en de opslaghal ingebruik genomen door de opdrachtgever.

Project: Schils BV Laboratorium
Plaats: Sittard

Werkzaamheden: Werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties
Markt: Utiliteit                                                                                Bouwkundig aannemer: Akor Bouw BV