logo + payoff per nov2018

Safetyproof Oldenzaal

  ‘Binnen Safetyproof zijn alle aspecten en onderdelen voor een vertrouwde en veilige werkomgeving gebundeld. Als landelijk opererende dienstverlener biedt Safetyproof organisaties profit en non-profit organisaties een volledig portfolio van producten en diensten. Uiteraard conform de laatste richtlijnen en certificeringen. Safetyproof is tevens een ervaren opleidingsinstituut waar u en uw medewerkers worden getraind om zowel in geval van preventief onderhoud als bij calamiteiten conform de vereisten op te kunnen treden. Als het gaat om brandveiligheid en bescherming is Safetyproof voor uw medewerkers en uw organisatie de juiste partner. Met de gebundelde kennis voor het gehele traject en de beste oplossingen en producten.´

Voor Safetyproof in Oldenzaal hebben wij de huidige telecom omgeving vervangen voor een VoiP omgeving in de cloud via Xelion.

Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met VoIP Zakelijk van Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.

Dankzij de unieke Xelion 7 app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt.

Safetyproof heeft nu eenvoudig en overal inzicht in de bereikbaarheid van collega’s op zowel vaste als mobiele telefoon. Daarnaast hebben we office 365 en exchange email server geïntegreerd en keuzemenu's geprogrammeerd.

Project: Safetyproof BV
Plaats: Oldenzaal                                                                                    Opdrachtgever: Safetyproof                                                              Periode: 2021                                                                             

Werkzaamheden: Bestaande telecom omgeving vervangen voor een VoiP omgeving in de cloud via Xelion.