logo + payoff per nov2018
Nieuws

Harmeling Interieurconcepten

Een goed werkend datanetwerk is erg belangrijk voor goede en snelle communicatie binnen uw organisatie.

Om de ‘digitale communicatie’ te verbeteren hebben wij het volledige datanetwerk van Harmeling Interieurconcepten te Rijssen mogen vervangen.

Wij hebben nieuwe FTP CAT6A bekabeling aangelegd t.b.v. +- 270 data aansluitingen en afgewerkt in een volledig nieuwe patchkast. Tijdens de realisatie konden de medewerkers blijven gebruik maken van het bestaande netwerk, doordat het nieuwe CAT6a netwerk naast het bestaande netwerk is aangelegd. Nadat alle aansluitingen zijn gerealiseerd en gemeten is het oude netwerk omgezet naar het nieuwe netwerk. Na de overzetting is het oude netwerk verwijderd.

Er is gekozen voor Commscope FTP CAT6A bekabeling, deze kabel ondersteunt een snelheid van 10 Gbit/s voor Gigabet netwerken, waarbij een maximale bandbreedte van 500Mhz behaald kan worden.

CAT6A kabel is afgeschermd en beschermd tegen alien crosstalk. Alien Crosstalk veroorzaakt overspraak. Overspraak kan ruis veroorzaken en resulteert vaak in lagere snelheden in de digitale communicatie.

Lesscher Installatietechniek is door Commscope gecertificeerd en geautoriseerd installateur en werkt door Commscope getrainde en gecertificeerde monteurs om databekabeling aan te leggen en af te werken.

Wilt u meer informatie over de databekabeling mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via: 0547-82 00 82 of stuur een e-mail naar telecom@lesscher.com