logo + payoff per nov2018
Nieuws

Waarom Vast & Mobiel integratie?

Tegenwoordig is een vaste werkplek niet meer vanzelfsprekend. We werken steeds meer vanaf een flexibele werkplek, thuis of onderweg. Deze nieuwe manier van werken vraagt om creatieve oplossingen. Efficiënt werken met collega’s en bereikbaarheid worden steeds belangrijker.

Door vaste telefonie te integreren met mobiele telefonie ervaart u alle gemakken van vaste telefonie op uw mobiel. Hierbij werken de mogelijkheden van de telefoon op kantoor ook op uw mobiele telefoon, zoals doorverbinden, andere gesprekken beantwoorden en doorschakelen van inkomende gesprekken. Alle functies die u op uw vaste telefoon kunt doen, werken ook op uw mobiele telefoon. 

Door het combineren van vaste- en mobiele aansluiting wordt uw bereikbaarheid vergroot, van uw medewerkers en van uw kantoor. De beller weet niet of de persoon op kantoor of onderweg is, hij krijgt u simpelweg altijd aan de lijn. De (potentiële) klant belt één nummer en krijgt u altijd aan de telefoon.

Benieuwd of uw bedrijf ook gebruik kan maken van deze oplossing en de mogelijkheden, bel met 0547-820082 of mail met telecom@lesscher.com.