logo + payoff per nov2018
Nieuws

Gezocht: Enthousiaste Collega's

Voel jij je aangetrokken tot één van onderstaande functies of denk jij dat jij een andere functie binnen Lesscher kunt / wil bekleden? Neem dan contact met ons op via info@lesscher.com of bel voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken met ons bedrijf en de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

-       (Junior) Werkvoorbereider E en/of W,

Jij bent of wilt werkvoorbereider worden binnen een enthousiast, jong en dynamisch team. Samen met je collega’s bereid je projecten voor, maak je tekeningen (in Autocad en/of Revit), verzorg je de engineering en bestel je de materialen. Uiteraard is het mogelijk om interne en/of externe opleidingen te volgen om je in je functie te laten groeien.

-       Telecom monteur

Jij bent de telecom specialist die zowel traditionele systemen,  VOIP, hosted diensten en cloud oplossingen kan aanleggen en beheren voor onze opdrachtgevers. Dit alles doe jij binnen een enthousiast, jong en dynamisch team waarbij je op pad gaat (samen of alleen) om deze installaties aan te leggen bij o.a. retail-, utiliteit-, industrie en onderwijs instellingen. Uiteraard is het mogelijk om interne en/of externe opleidingen/cursussen te volgen om up to-date te blijven van de laatste technieken.

-       Service / Airco monteur

Jij bent een all-round service monteur en/of specialist op het gebied van koeltechniek. Wij verzorgen het onderhoud en beheer voornamelijk in de sectoren: retail, utilliteit, industrie, onderwijs en bij overheidsinstellingen. Als visite kaartje van Lesscher beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Wij bieden je de ruimte om te doen waar jij thuis in bent! Bovendien krijg je bij ons de kans om je continu te blijven ontwikkelen.