logo + payoff per nov2018
Nieuws

Op dit moment hebben wij een vacature
"Financieel administratief medewerker" (M/V)


Vacatures

Bij Lesscher Installatietechniek hebben we regelmatig nieuwe vacatures, zowel commercieel als uitvoerend. Heb je interesse, en wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw zijn bij Lesscher Installatietechniek BV? Leg ons je profiel voor (via een open sollicitatie) en wij kijken welke mogelijkheden er zijn. Je kunt je (open) sollicitatie sturen naar info@lesscher.com

Lesscher Installatietechniek is specialist in Elektrotechniek, Sanitair techniek, Warmtetechniek en Telecom & Infra. De administratie afdeling verzorgt de verkoop-, debiteuren-, salaris-, personeels- en grootboek administratie van Lesscher Installatietechniek.


Voor onze administratie afdeling zoeken wij een
Financieel Administratief Medewerker (24 - 32 uur).

Functie inhoud.

Het uitvoeren van zeer gevarieerde financieel administratieve werkzaamheden, waarbij een grote mate van zelfstandigheid en beslissingsvrijheid op operationeel niveau aanwezig is.

1. Je voert de verkoop- en debiteurenadministratie, zodanig dat: 

De te versturen verkoopfacturen zijn gecontroleerd en worden verwerkt, het beheer van debiteuren tijdig en consequent (binnen afgesproken betalingstermijnen) wordt toegepast, de te ondernemen acties bij achterstallige betalingen worden ingeschat, ondernomen acties in het geautomatiseerde systeem worden geregistreerd en de debiteuren op een correcte en effectieve manier worden aangemaand. 

2. Je voert de salaris-en personeelsadministratie zelfstandig uit, zodanig dat:

Bij mutaties van personeel de vereiste acties tijdig en juist zijn uitgevoerd, als aanspreekpunt fungeert voor vragen op het vlak van salaris- en personeelsadministratie,  verwerking van relevante informatie in het salarisverwerkingssysteem plaatsvind en lonen, belastingen en afdrachten op tijd worden gecommuniceerd en betaald.

 3. Je verzorgt de financiële boekhouding, zodanig dat:

Vaste activa administratie aansluit met de grootboekadministratie, de tussenrekeningen zijn gespecificeerd en geïnterpreteerd en de crediteurenadministratie ondersteund wordt.


Je profiel.

Je hebt een MBO+ werk en denk niveau. Bent communicatief sterk en in je werkzaamheden netjes en accuraat. Je hebt een uitstekend commercieel gevoel. Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (MBO) met bovenstaande administratieve werkzaamheden. Je werkt samen met je collega 's van de administratie en legt hierover verantwoording af aan de controller.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een team van professionele, ambitieuze en enthousiaste collega's. Ruimte voor persoonlijke en commerciële ontwikkeling. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een op de functie afgestemd salaris.

Geinteresseerd?
Reacties op deze vacature kunnen ingezonden worden via email naar info@lesscher.com met als bijlage uw cv en eventueel een pasfoto.