logo + payoff per nov2018
Nieuws

Lesscher voorziet alle KIK filialen NL van Telecom en Internet

Met de opening van het eerste KiK-filiaal in Düsseldorf Gerresheim in 1994, legde oprichter Stefan Heinig de eerste steen voor een van de succesvolste ondernemingsverhalen in de Duitse detailhandel.

Het succes van KiK Textilien und Non-Food GmbH ligt in de ontwikkeling van een nieuw winkelformule: de textieldiscount.

Momenteel, behoort KiK tot de top tien van de grootste aanbieders in de Duitse detailhandel. Met meer dan 3.600 filialen in Europa waarvan alleen al in Duitsland 2.600 gevestigd zijn.

In Nederland is KiK bezig met uitrol van de KiK winkelformule en ondertussen zijn in diverse plaatsen al bijna 40 filialen geopend waarbij de komende jaren aan verdere expansie van het aantal locaties wordt gewerkt.

Eind 2018 heeft Lesscher Installatietechniek de opdracht verworven voor de levering van alle VoIP (telefonie) en internetdiensten (o.a. access, IP-Pin, AoIP) voor de KiK filialen en het hoofdkantoor in Nederland.

Vanzelfsprekend zijn wij trots om als leverancier van internet- en clouddiensten samen met KiK deze expansie te mogen uitvoeren de komende jaren.

Voor meer informatie over KiK Nederland - www.kik.nl

Voor meer informatie over Lesscher Installatietechniek Internet- en Cloud Diensten - https://www.lesscher.com/telecom-infra/