logo + payoff per nov2018
Nieuws

Fix4 Installatie en Garantieservices

Enkele weken geleden hebben wij het nieuwbouw bedrijfspand van Fix4 in Saasveld naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.

FIX4 heeft de kennis en capaciteit in huis om service- acties en garantieopdrachten zo snel mogelijk goed af te ronden. Vaak gaat het om grote aantallen eindgebruikers en hebben fabrikanten hier zelf niet de mankracht of logistieke capaciteit voor. Gemiddeld bezoeken ze op jaarbasis meer dan 36.000 eindgebruikers in Nederland en België.

Het energie neutrale nieuwbouwpand is van alle gemakken voorzien en uitgerust met de modernste technieken. De verwarming en koeling wordt verzorgd door twee monovalent opgestelde warmtepompen met een diepte bron. Deze zijn aangesloten op de vloerverwarming/koeling en de klimaatplafonds in de kantoorruimtes.

Voor de ventilatie is een luchtbehandelingskast met warmtewiel geplaatst. Op het dak zijn 290 zonnepanelen gemonteerd welke voorzien in de stroom behoefte van het pand.

Wij hebben de gehele regeltechniek en domotica ontworpen en geleverd. De klimaat-, verlichting-, en geluidsinstallatie is gekoppeld zodat alle techniek online regelbaar is.

Tevens heeft onze afdeling beveiliging, telecom & infra de gehele inbraakinstallatie en telecom installatie aangelegd. 

In de trainingsruimte is een demowand gemaakt waar de diverse werkende cv ketels hangen. Hier krijgen de monteurs trainingen over de werkzaamheden die zij uit moeten voeren.  

Wij bedanken alle leveranciers en bedrijven die mee hebben geholpen aan dit mooie pand. 

Fix4 veel plezier en succes in jullie nieuwe bedrijfspand.