logo + payoff per nov2018
Nieuws

Renovatie kantoorgebouw DSTRCT/74 Hengelo

TransHeroes Real Estate B.V. is de nieuwe eigenaar van het kantoorgebouw aan de Slachthuisweg 10 / Wegtersweg 1 in Hengelo. Het gebouw wordt zowel aan de binnen- als buitenzijde ingrijpend  gerenoveerd tot een volledig verduurzaamd en moderne kantoorruimte.

TransHeroes | Smart Logistics Group is een logistiek dienstverlener en verzorgt onder andere wegtransport, luchtvracht, zeevracht en douanedocumenten. Edwin Asveld, CEO van TransHeroes zegt hierover: Het pand wordt omgedoopt tot DSTRCT/74 en we gaan het moderniseren, verduurzamen en gereed maken voor een tweede leven. Dit gebouw moet een van de gaafste kantoorpanden van Twente worden! We gaan zelf een van de bouwlagen in het gebouw gebruiken en de resterende vierkante meters  worden aangeboden voor de verhuur.” De renovatie wordt begeleid door SOM= uit Oldenzaal.

Wij zijn op dit moment bezig met het aanpassen van de installaties op de vierde verdieping. Er wordt een nieuw koelsysteem geplaatst, bestaande elektra en verlichting wordt aangepast. 

Een impressie video van de nieuwe situatie.