logo + payoff per nov2018
Nieuws

Personeels activiteiten

Afgelopen weekend hadden we een tweetal personeelsactiviteiten. Zaterdag was er de motor tourtocht door Duitsland, en zondag de mountainbike tocht rondom Lochem.

Zaterdag verzamelden de motorrijders zich aan de zaak in Saasveld om eerst een kop koffie te drinken. Daarna werd er koers gezet naar Duitsland om een mooie route te rijden door de duitse natuur. Halverwege was het tijd voor een kop koffie met gebak om ff uit te rusten voor de terugreis. Er werd afgesloten bij t' Anker in Saasveld om nog wat te eten en te drinken.

Zondag morgen was het tijd voor de MTB toertocht dit keer in Lochem en omstreken. In alle vroegte werd er verzameld bij het plaatselijke cafe en was er tijd voor koffie en krentewegge. Wegens het 30 jarige trouw jubileum van collega Dick werd zijn fiets op gepaste wijze versiert. Hierna werd de grote groep in tweeen gesplitst en werd de rit gestart. De tocht begon met een zware beklimming waarbij iedereen  gelijk flink op de pedalen moest. Daarna werd het technischer en kon iedereen zijn stuurmanskunsten laten zien. Al met al een mooie tocht van 40 km welke iedereen goed heeft volbracht. Dick kreeg uiteindelijk nog een bosje bloemen voor zijn vrouw omdat hij op zijn trouwdag toch aanwezig was.