logo + payoff per nov2018
Over Lesscher Installatietechniek

Alles onder controle 
Als totaalontzorger staan wij vanaf het allereerste idee tot het onderhoud voor u klaar. Met upto-date kennis en alle materialen in eigen beheer kunnen we u geheel ontzorgen. Onze diensten zijn onder te verdelen in elektro, sanitair, warmte en telecom & infra.

Bij ons weet u waar u aan toe bent
Lesscher is een betrouwbare partner. We werken transparant en hebben duurzame relaties met onze klanten. Dankzij een persoonlijke inlogcode heeft u als klant inzicht in alles wat wij doen. Zo kunt u bijvoorbeeld technisch beheer, onderhouds historie en facturen inzien.

Wij groeien continu
Familiebedrijf Lesscher is klein en lokaal begonnen en van vader op zoon doorgegeven. Inmiddels is Lesscher zowel landelijk als ook in het buitenland actief. De twee vestigingen in Saasveld en Hengevelde werken dagelijks nauw met elkaar samen aan uiteenlopende projecten.

De mensen van Lesscher
Wij vinden onze mensen erg belangrijk. Ons team bestaat uit ervaren vakspecialisten die dankzij interne en externe opleidingen continu hun kennis up-to-date houden, verbreden en verdiepen. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zich binnen Lesscher ontwikkelen tot een waardevolle collega.

Aandacht voor het milieu 
In onze branche moeten wij dagelijks keuzes maken op het gebied van duurzaamheid. In al onze diensten zijn wij dan ook aandachtig bezig met de impact daarvan op het milieu. Wij voeren onze installaties zo duurzaam mogelijk uit en zoeken naar toekomstgerichte duurzame oplossingen. We laten zien dat duurzaamheid hand in hand kan gaan met techniek en financiën. Lesscher stimuleert het minimaliseren van het energieverbruik. Zo hebben wij onze panden voorzien van: laadpalen voor elektrische auto’s, zonnepanelen, LED verlichting en warmtepompen.